Led Wall voor indoor of outdoor toepassingen

Posted by

Led Wall van 2.Orange

Een Led Wall is een videoscherm van een behoorlijk omvang, waarbij het beeld via led lampjes wordt getoond. Dankzij de techniek van vandaag zijn Led Walls een stuk betaalbaarder geworden. Tevens is het beeld scherp en de beeld opbouw enorm snel. Vanaf een bepaalde afstand doet een Led Wall vermoeden dat het een LED TV scherm is. Naast de goede beeldkwaliteit is ook de technische kwaliteit enorm toegenomen. Ze zijn bestand tegen alle weersinvloeden en hebben een lange levensduur waardoor de afschrijving gunstig is.

WELKE LED WALL TECHNOLOGIE MOET U KIEZEN?

Welke afmeting of pixel afstand u ook wenst, 2.Orange heeft alle mogelijkheden voor uw project. Het is zeer lastig om de juiste keuze te maken voor een Led Wall die past bij uw project en ook budget, met name als u niet dagelijks met deze techniek bezig bent. Doordat diverse organisaties uit binnen- en buitenland de meest fantastische Led Wall producten aanbieden is het belangrijk onderscheid te maken welke Led technology en projectbegeleiding er wordt aangeboden.

2.Orange heeft de ervaring uit het verleden gecombineerd met de kennis van de binnen- en buitenlandse markt van Led producenten en aanbieders. Door deze kennis en hun projectaanpak kunnen zij uw project realiseren. Of het nu om een Led Display of Led Wall langs de snelweg gaat of aan uw bedrijfspand van 10m2 of 110m2, voor 2.Orange is geen enkel project te klein of te groot.

WAARUIT BESTAAT EEN LED WALL?

Behalve uit Led panelen bestaat een Led Wall ook uit een bevestigingsframe voor binnen of buiten plaatsing, aansturing hardware en software, en de juiste constructieve plaatsing op uw locatie. 2.Orange verzorgt het gehele project van eerste inventarisatie tot en met complete oplevering inclusief de door u gewenste serviceverlening voor de komende jaren.

Led Wall
Led Wall