Binnenhuisarchitect Rotterdam

Posted by

Het lijkt of iedereen zich tegenwoordig specialist noemt op het gebied van interieurs. Termen als interieurontwerper, interieurstylist, interieuradviseur en binnenhuisarchitect worden willekeurig door elkaar gebruikt. Terwijl er een groot verschil is. Een binnenhuisarchitect of interieurarchitect is een beschermde titel die alleen verkregen wordt door het volgen van een specifieke opleiding en door inschrijving in het Architectenregister.

Alle andere titels zijn daarentegen niet beschermd en kan iedereen zich feitelijk interieurontwerper, adviseur of stylist noemen. Dus als u professioneel advies nodig heeft, zorg dan dat u met een goede binnenhuisarchitect in zee gaat. 

Bent u op zoek naar een binnenhuisarchitect in de regio Rotterdam, dan bent u bij van der Linde Interieurs van harte welkom. Vrijblijvend wordt er een inventarisatie gemaakt van uw wensen en deze worden omgezet naar een interieurontwerp, waarin de ruimte, materialen, kleuren, stijlelementen en meubelen naadloos aansluiten op uw wensen.

De binnenhuisarchitecten van van der Linde Interieurs zijn goed opgeleid ook op bouwkundig niveau, waardoor u met een gerust hart een volledige verbouwing aan ze kunt overlaten.

 

Binnenhuisarchitect
Binnenhuisarchitect