3D Buislasersnijden, productiviteit ten top

Posted by

Welke ontwikkelingen heeft de metaalbewerkings industrie, wanneer we kijken naar de innovaties van machines van de afgelopen 10 jaar, gekend?

Wannneer we naar de innovatie kijken van de afgelopen jaren op gebied van de metaalbewerkingmachines, dan moeten we zeker stil staan bij het 3D buislasersnijden. Een machine die werkelijk de meest complexe bewerkingen op een razendsnelle manier weet uit te voeren. Dankzij deze machine is voor vele toepassingen de kwaliteit enorm vergroot. Dit komt omdat de 3D buislasersnijder zo nauwkeurig werkt en een verwaardeloosbare termische impact kent.

Wanneer je complexiteit, kwaliteit en snelheid met elkaar vermenigvuldigd, dan krijg je een innovatie factor die zorgt voor een top 10 resultaat.

3D Buislasersnijden

De nieuwe LT8.10 is een laser buis voor degenen die niet geloven in compromissen: fiber laserbron, buis diameters tot 240 mm en 40 kg / m, 3D tilt snijden, zeer breed scala aan configuraties beschikbaar, uitstekende prestaties en het gemak van gebruik.

De vezel laserbron maakt verwerking van metalen (koper, aluminium, messing, roestvast staal, zink, ijzer, etc.) met prestaties en kwaliteit die tot nu toe onbereikbaar geweest.

TubeCutter, de nieuwe 3D snijkop uitsluitend BLM GROUP ontwikkeld, is compact en licht, en biedt unieke snijvermogen en kwaliteit, in het bijzonder wanneer kanteling snijden dikwandig staal voor lasvoorbereiding of voor het spannen angle of verbindingen in buisvormige structuren.

Het vermogen van het kiezen van verschillende configuraties laden en lossen, en de mogelijkheid om verschillende afgewerkte delen in verschillende posities te scheiden maakt LT8.10 de juiste oplossing voor alle soorten productie-eisen, zowel grote als kleine productiepartijen.